Services

[restaurantmenu  type=”dotted”]

++bedrijf
##Delivento is voor uw bedrijf een ideale partner in het organiseren van uw bedrijfsevenement. U heeft een ruime keuze uit: receptie, walking dinner, banket of seminarie, dit zowel in uw bedrijf als op locatie.

##Events

##Receptie

**Delivento kan uw event verzorgen op een persoonlijke, creatieve en unieke wijze afgestemd op uw wensen en budget. Bent u of uw onderneming op zoek naar de perfecte realisatie van uw bedrijfsfeest, dan maken wij u graag een offerte op maat.

##Receptie

**Wij serveren U en uw genodigden een bijzonder gevarieerd en creatief assortiment koude en warme hapjes. Vraag gerust onze basis receptie-brochure aan of formuleer uw specifieke wensen.

##Walking dinner

**Delivento in huis halen voor een gezellig etentje of familiefeest staat garant voor ongestoord en zorgeloos genieten samen met uw gasten. Combineer het culinair genoegen van een restaurantbezoek met het plezier uw genodigden thuis te ontvangen.

##Banketten “dinner à table”

**Hierbij nemen uw gasten plaats aan uitnodigend gedekte en gedecoreerde tafels, waarbij wij u een menu serveren op maat van uw specifieke vraag. Uw feestbeeld wordt nauwkeurig bestudeerd, samenhangend met onze professionele ervaring en soepele creativiteit.

##Seminarie

**Wenst u een broodjeslunch, lunchmenu of het totaalpakket (inclusief materiaal en diensten), dan verzorgt Delivento dit met oog voor detail.
[/restaurantmenu]