Services

Delivento realiseert voor u gastronomische oplossingen op maat van uw specifieke vraag. Zowel thuis als op locatie verwent Delivento u en uw tafelgenoten, in alle gemoedelijkheid en met een voortreffelijke kwaliteit.

Receptie

Wij serveren U en uw genodigden een bijzonder gevarieerd en creatief assortiment koude en warme hapjes. Vraag gerust onze basis receptie-brochure aan of formuleer uw specifieke wensen.

Walking dinner

De walking dinner formule kan men aanschouwen als een uitgebreide receptie met een waaier van kleine gerechten van verschillende continenten. Ook live show cooking kan perfect geïntegreerd worden in de walking dinner.

Homecooking

Delivento in huis halen voor een gezellig etentje of familiefeest staat garant voor ongestoord en zorgeloos genieten samen met uw gasten. Combineer het culinair genoegen van een restaurantbezoek met het plezier uw genodigden thuis te ontvangen.

Banketten “dinner à table”

Hierbij nemen uw gasten plaats aan uitnodigend gedekte en gedecoreerde tafels, waarbij wij u een menu serveren op maat van uw specifieke vraag. Uw feestbeeld wordt nauwkeurig bestudeerd, samenhangend met onze professionele ervaring en soepele creativiteit.

Bedrijf
Delivento is voor uw bedrijf een ideale partner in het organiseren van uw bedrijfsevenement. U heeft een ruime keuze uit: receptie, walking dinner, banket of seminarie, dit zowel in uw bedrijf als op locatie.

Seminarie

Wenst u een broodjeslunch, lunchmenu of het totaalpakket (inclusief materiaal en diensten), dan verzorgt Delivento dit met oog voor detail.